دستگاه سنگبری

اخبارسنگ وماشین آلات

دستگاه سنگبری

اخبارسنگ وماشین آلات

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
BLACK OPAL

BLACK OPAL

عقیق سیاه یکی از نادرترین عقیق قیمتی است که بسیاری آرزوی داشتن آن را دارند.از عنصر های کربن و اکسید آهن درست شده است.این سنگ را می توان در استرالیا،چک، ترکیه، اندونزی، برزیل، اتیوپی یافت.
  • ۰
  • ۰
جزئیات آمار رسمی، از «تغییر کاملا محسوس رفتار سرمایه‌گذاران ساختمانی» حکایت دارد و نشان می‌دهد رجوع سازنده‌ها به ساختمان‌های ناتمام بعد از دو سال و تمرکز بر تکمیل آنها، باعث به حرکت افتادن سرمایه‌های گرفتار در املاک نیمه‌کاره، شده است.
عملیات ضدشوک در بازار مسکن
به گزارش گروه اقتصاد رویکرد، خطر «کسری عرضه مسکن» با اصلاح رفتار بساز و بفروش‌ها، رفع شد. جزئیات آمار رسمی، از «تغییر کاملا محسوس رفتار سرمایه‌گذاران ساختمانی» حکایت دارد و نشان می‌دهد رجوع سازنده‌ها به ساختمان‌های ناتمام بعد از دو سال و تمرکز بر تکمیل آنها، باعث به حرکت افتادن سرمایه‌های گرفتار در املاک نیمه‌کاره، شده است. میزان سرمایه‌های محبوس در این املاک طی نیمه اول ۹۴ حدود ۱۰ درصد کاهش یافت و همزمان حجم سرمایه‌گذاری در تکمیل ساختمان‌ها ۴/۶ درصد رشد کرد. این اقدام در نقش عملیات ضدشوک، باعث رونق غیرتورمی معاملات مسکن می‌شود.

 خطر بالقوه «کسری عرضه مسکن» که دی ماه سال ۹۳ هشدار آن در پی مشاهده رفتار انحرافی بساز و بفروش‌ها توسط «دنیای اقتصاد» داده شد، هم‌اکنون تحت تاثیر اصلاح عملکرد سازنده‌ها، در حال رفع شدن است. گزارش «دنیای اقتصاد» از جدیدترین آمار رسمی مربوط به سرمایه‌گذاری‌های ساختمانی در کل کشور حاکی است با «توقف» روند حبس سرمایه‌های مولد در ساختمان‌های نیمه‌کاره، پروسه احیای پروژه‌های مسکونی ناتمام «شتاب» گرفته است. طبق اعلام بانک مرکزی، حجم سرمایه‌گذاری انجام شده در ساختمان‌های نیمه‌تمام طی دو فصل اول سال گذشته ۳/ ۹‌درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۳ کاهش پیدا کرد که در مقایسه با بهار ۹۴، نرخ نقطه‌ای خروج سرمایه از املاک نیمه‌کاره، ۲ واحد درصد بیشتر شده است. بهار پارسال، سرمایه‌های محبوس در املاک نیمه‌تمام، ۴/ ۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، کاهش یافته بود.

سازنده‌های مسکن در نیمسال اول ۹۴، متفاوت از دو سال قبل از آن عمل کردند و به جای «بی‌عملی» در بازار ساخت‌و‌ساز که باعث رشد دو رقمی سرمایه‌های گرفتار در ساختمان‌های نیمه‌کاره طی سال‌های ۹۲ و ۹۳ شده بود، بر «تکمیل» این ساختمان‌ها متمرکز شدند. با این اقدام، بازار معاملات مسکن سال ۹۵ از ناحیه عرضه نوسازها، با تهدید مواجه نخواهد شد و در صورت رونق خرید، احتمال نوسانات شدید قیمت مسکن ناشی از کمبود واحد مسکونی، به صفر می‌رسد.

بررسی‌های «دنیای اقتصاد» از نتیجه اقدام سال گذشته سازنده‌ها نشان می‌دهد در نیمه اول پارسال، رجوع سرمایه‌گذاران ساختمانی و بساز و بفروش‌ها به پروژه‌های قبلی و معطل مانده باعث شد بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه از بازار نیمه‌کاره‌ها آزاد شود و در مسیر تکمیل و عرضه آپارتمان‌های مسکونی جدید قرار بگیرد. حجم سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های نیمه‌کاره در نیمه اول سال ۹۳ با رشد ۳/ ۱۳ درصدی نسبت به نیمه اول سال ۹۲، به رقمی معادل ۲۳ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان رسید؛ اما نیمه پارسال این رقم تا مرز ۲۱ هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرد.

هر نوع نوسان افزایشی یا کاهشی در حجم سرمایه‌گذاری در طبقه «نیمه‌کاره» بازار ساخت‌و‌ساز باعث تغییر در نرخ سرمایه‌گذاری در «ساختمان‌های جدید» و «ساختمان‌های تکمیل شده» به‌عنوان دو طبقه دیگر این بازار می‌شود. آمارها بیانگر آن است که در نیمه اول سال گذشته با کاهش نزدیک به ۱۰ درصدی حجم سرمایه‌ در ساختمان‌های نیمه‌کاره، سرمایه‌گذاری برای تکمیل ساختمان‌ها با رشد ۴/ ۶ درصدی روبه‌رو شد و همزمان، از شتاب سقوط سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های جدید نیز کاسته شد. در بهار سال ۹۴، ساخت‌و‌ساز جدید به لحاظ میزان سرمایه‌گذاری ۵/ ۱۴ درصد کاهش یافت، اما این شاخص در نیمه اول همان سال افت ۹/ ۹ درصدی را تجربه کرد که به معنای کم‌شدن سرعت رکود ساختمانی در تابستان ۹۴ نسبت به بهار ۹۴ است.

هر چند در نیمه اول پارسال، کل سرمایه‌های موجود در انواع ساختمان‌ها نیمه‌کاره –مسکونی و غیرمسکونی- ۳/ ۹ درصد کاهش پیدا کرد، اما این نرخ در ساختمان‌های صرفا مسکونی با شیب تندتری نزولی شد و به سطح منفی ۶/ ۱۳ درصد رسید. نزدیک به ۸۰ درصد سرمایه‌های گرفتار در املاک نیمه‌تمام، متعلق به ساختمان‌های مسکونی است.

 سرمایه‌گذاران ساختمانی در جریان رونق مسکن سال‌های ۹۱ و اوایل ۹۲، با مشاهده رشد قیمت‌ها، در یک رفتار غیرحرفه‌ای، سراغ «تکمیل» پروژه‌های ساختمانی رفتند، اما با مشاهده علائم اولیه تخلیه حباب مسکن و شکل‌گیری رکود در معاملات، از ادامه سرمایه‌گذاری در هر سه طبقه بازار ساخت‌و‌ساز انصراف دادند. در سال ۹۳ اگرچه کل مبلغ سرمایه‌گذاری ساختمانی در کشور با سکته مواجه شد و رشد نزدیک به صفر (۷/ ۰ درصد) پیدا کرد، اما در دو طبقه مربوط به «ساختمان‌های جدید» و «ساختمان‌های ناتمام»، دو اتفاق آسیب‌زا شکل گرفت. اوج این دو حادثه در تابستان ۹۳ به شکل افت ۱۲ درصدی حجم سرمایه‌گذاری در ساخت‌و‌سازهای جدید و رشد ۲/ ۷ درصدی سرمایه‌های محبوس در ساختمان‌های نیمه‌تمام، رخ داد. «دنیای اقتصاد» ۲۹ دی ماه سال ۹۳ با اطلاع از رخداد تابستان، در گزارشی تحت عنوان «آلارم کاهش عرضه مسکن» نسبت به پیامد رشد ساخت‌و‌سازهای نیمه‌کاره هشدار داد و تداوم آن را باعث نوسانی شدن قیمت مسکن در سال‌های ۹۵ و ۹۶ عنوان کرد.

بازار املاک نیمه‌تمام در بهار سال ۹۳ به لحاظ میزان سرمایه معطل، ۶/ ۱۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن رشد کرد و نیمه اول همان سال، میزان رشد آن به ۴/ ۱۳ درصد رسید، اما در اواخر سال ۹۳، رشد مثبت این شاخص کم شد و به ۱۰ درصد رسید تا اینکه در بهار سال ۹۴، سرانجام با منفی شدن نرخ رشد سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های نیمه‌تمام، عملیات خروج سرمایه از این طبقه بازار به سمت طبقه «تکمیل‌ساختمان‌ها» آغاز شد.نتایج بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» درباره اثر میان مدت «کاهش حجم بازار املاک نیمه‌تمام» بر «فرآیند معاملات مسکن و نوسان قیمت» حاکی است: تاثیر افت و خیز در حجم آپارتمان‌های نیمه‌کاره که از روی نرخ سرمایه‌گذاری ریالی سازنده‌ها قابل محاسبه است، بین دو فصل تا حداکثر یک سال بعد، در بازار معاملات مسکن منعکس می‌شود. این نحوه اثرگذاری در سال‌های ۹۳ و ۹۴ قابل تحلیل و مشاهده است. نیمه اول سال ۹۳ سازنده‌ها با دست کشیدن از ساخت‌و‌ساز، باعث شدند ارزش سرمایه‌ها در پروژه‌های نیمه‌تمام به اوج برسد و نزدیک به ۲۰ درصد (۶/ ۱۸ درصد) افزایش یابد. این اتفاق یک سال بعد و در نیمه اول سال ۹۴ به شکل افت ۳۲ درصدی در تعداد واحدهای مسکونی نوساز عرضه شده به بازار –واحدهای تکمیل شده- در بازار معاملات مسکن ظاهر شد، به‌طوری که حجم تکمیل ساختمان‌های مسکونی از ۲۲۱ هزار واحد مسکونی در تابستان ۹۳ به ۱۵۰ هزار واحد در تابستان ۹۴ کاهش پیدا کرد. همچنین در دو فصل اول سال ۹۴ در کل،‌۲۹۰ هزار واحد مسکونی توسط سازنده‌ها تکمیل و به بازار عرضه شد که ۲۲ درصد نسبت به حجم عرضه نوسازها در نیمه اول سال ۹۳، کمتر بوده است.به این ترتیب، در پی فعال‌سازی ساختمان‌های نیمه‌کاره در نیمه اول سال ۹۴ و کاهش نزدیک به ۱۰ درصدی سرمایه‌گذاری در این ساختمان‌ها، می‌توان گفت این اقدام در نقش عملیات ضدشوک، امکان رونق غیرتورمی معاملات مصرفی مسکن را در سال جاری برقرار و تضمین کرده است.

نیمه اول سال گذشته ۵۹ هزار واحد مسکونی نوساز و تکمیل شده، از جانب سازنده‌ها به بازار املاک استان تهران تزریق شد. در همین مدت، نزدیک به ۷۰ هزار فقره معامله خرید آپارتمان فقط در شهر تهران انجام شد که البته نیمی از این معاملات، مربوط به واحدهای نوساز بوده است. بنابراین به رغم آنکه بازار مسکن سال گذشته در رکود معاملاتی قرار داشت، اما حجم خرید و فروش از میزان عرضه نوسازها بیشتر بود. هنوز بانک مرکزی گزارش مربوط به میزان سرمایه‌گذاری‌های ساختمانی در نیمه اول امسال و حتی مربوط به نیمه دوم سال گذشته را منتشر نکرده است اما از روی رفتار گذشته بازار ساخت‌و‌ساز و از همه مهم‌تر با استناد به آمار مربوط به حجم صدور پروانه‌های ساختمانی در شهرهای کشور طی نیمه دوم سال گذشته، می‌توان پیش بینی کرد که نرخ تکمیل واحد مسکونی و عرضه نوسازها به بازار در ماه‌های اخیر به مراتب بهتر از نیمه اول ۹۴ شده باشد.



هر چند در نیمه اول پارسال، کل سرمایه‌های موجود در انواع ساختمان‌ها نیمه‌کاره –مسکونی و غیرمسکونی- ۳/ ۹ درصد کاهش پیدا کرد، اما این نرخ در ساختمان‌های صرفا مسکونی با شیب تندتری نزولی شد و به سطح منفی ۶/ ۱۳ درصد رسید. نزدیک به ۸۰ درصد سرمایه‌های گرفتار در املاک نیمه‌تمام، متعلق به ساختمان‌های مسکونی است.
  • ۰
  • ۰

فروش مصالح غیراستاندارد در شهر



فروش مصالح غیراستاندارد در شهر
34 درصد واحدهای تولید مصالح ساختمانی نشان استاندارد ندارند. «مسلم بیات» مدیرکل استاندارد استان تهران در گفت‌وگو با «ایسنا»، خبر داد: «حدود 70 درصد از واحدهای تولید مصالح ساختمانی مشمول مقررات استاندارد اجباری در سطح استان تهران تاکنون موفق به دریافت پروانه استاندارد شده‌اند.» وی افزود: «در چهار ماه نخست امسال در مجموع دو هزار و 97 مورد بازرسی و نمونه‌برداری از 439 واحد تولید مصالح ساختمانی تحت پوشش در استان تهران انجام شده است.» «بیات» با اشاره به اینکه در مجموع 29 فرآورده ساختمانی مشمول استاندارد اجباری هستند، افزود: «‌از 439 واحد تولید مصالح ساختمانی تحت پوشش 292 واحد تاکنون موفق به دریافت نشان استاندارد شده‌اند.

به این ترتیب هنوز 147 واحد تولیدی نشان استاندارد را دریافت نکرده‌اند.» او درباره دلیل اینکه چرا بقیه واحدها نشان استاندارد نگرفته‌اند؟، گفت:‌ «بقیه واحدها یا واحدهای جدیدالتاسیسی هستند که درخواست نشان استاندارد کرده‌اند یا واحدهای تولید بلوک‌های پلی‌‌استایرن هستند که استاندارد این محصول اواخر سال قبل اجباری شد و واحدها برای تغییر خط تولید خود نیازمند زمان بیشتری هستند.» مدیرکل استاندارد استان تهران خاطرنشان کرد: «امسال تاکنون 12 مورد پرونده متخلفان تولید مصالح ساختمانی غیراستاندارد به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شد. در هشت مورد اطلاع‌رسانی و در یک مورد پروانه واحد تولیدی متخلف ابطال شد. 12 واحد نیز امسال تاکنون موفق به دریافت نشان استاندارد شدند.
  • ۰
  • ۰

ر اساس این گزارش، موزه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور موزه ای تخصصی است که به طور خاص نمونه هایی از سنگ، کانی، سنگواره (فسیل) و اشیای معدنکاری قدیمی بدست آمده از نقاط مختلف داخل و خارج کشور را در خود جای داده است.

در این موزه حدود 400 نمونه سنگ و 2000 نمونه کانی و بیش از 1200 نمونه سنگواره و 65 نمونه ابزار معدنکاری قدیمی مکشوفه از معادن ایران واشیای باستان شناسی نگهداری می شود.

قسمت های مختلف موزه شامل «بخش مربوط به وسایل معدنکاری قدیمی و اشیای باستان شناسی»، «بخش سنگ ها»، «بخش کانی ها»، «کانی های قیمتی و نیمه قیمتی»، «سنگواره ها»، «سنگواره مهره داران» و «سالن نمایش فیلم های زمین شناسی و علوم وابسته» است.

مساحت موزه 345 متر مربع است و زمان تاسیس آن همزمان با تاسیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در سال 1338 است و در سال 1387 موزه مورد بازسازی کامل قرار گرفته است.

  • ۰
  • ۰

سالانه در ایران بیش از 13.5 میلیون تن سنگ ساختمانی تولید می‌شود که به دلیل نداشتن فناوری مناسب در این بخش، چینی‌ها تنها با برش سنگ‌ها داخل کشتی‌هایی که حتی از مرز ایران خارج نشده‌اند ، سنگ ساختمانی ایرانی را فرآوری می‌کنند و به ایرانی‌ها می‌فروشند که شاید همین امر موجب ظهور قیمت‌های میلیونی در بازار سنگ شده است.

بر اساس گزارش میدانی خبرنگار ایسنا، تنوع سنگ‌های ساختمان بسیار زیاد است اما سنگ‌های تراورتن، مرمریت و گرانیت بیشترین تقاضا را دارند که از متری 25 هزار تا دو و نیم میلیون تومان به فروش می‌رسند.

در حال حاضر سنگ تراورتن به عنوان گران‌ترین و البته ارزان‌ترین سنگ نما در بازار مصالح ساختمانی عرضه می‌شود و در ابعاد و رنگ‌های مختلف به عنوان سنگ نمای ساختمان به فروش می‌رسد.

این نوع سنگ که متقاضیان زیادی دارد در شش رده کیفی سوپر، ممتاز، درجه یک، درجه دو، درجه سه و درجه چهار از متری 25 هزار تا دو و نیم میلیون تومان فروخته می شود.

همچنین از سنگ مرمریت برای انجام کارهای دکوراسیون داخلی ساختمان استفاده می‌شود که در حال حاضر نیز در اکثر ساختمان‌های نوساز وجود دارد و در بازار نیز در شش رده کیفی از متری 30 هزار تا 250 هزار تومان عرضه می‌شود.

علاوه بر این سنگ گرانیت به عنوان سومین سنگ پر متقاضی نما و دکوراسیون داخلی ساختمان در بازار شناخته شده است که در حال حاضر در حدود قیمت 30 هزار تا 180 هزار تومان به فروش می‌رسد.

در این میان باید گفت که ایران بعد از کشورهای هند و برزیل، سومین تولید‌کننده سنگ‌های تزیینی قلمداد می‌شود و میزان ذخایر سنگ ساختمانی (نما) در کشور چهار میلیارد تن است که سالانه بیش از 13.5 میلیون تن سنگ نما به تولید می‌رسد.

سنگ‌های تزیینی در تمام استان‌های ایران از جمله آذربایجان غربی و شرقی، اصفهان، خراسان جنوبی و رضوی، فارس، مرکزی، همدان سیستان و بلوچستان و زنجان یافت می‌شود اما به گفته معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، چین از سالیان گذشته تاکنون مواد معدنی مختلف را به صورت خام از ایران می‌خرد و پس از انجام فرآوری‌های لازم، به خودمان می‌فروشد. این در حالی است که چین بیش از 18 درصد ذخایر شناخته شده دنیا را دارد.

برنا گفت: بسیاری از کشور‌های اروپایی، ژاپن و چین علی‌رغم غنی نبودن در مواد معدنی، از طریق دست یافتن به تکنولوژی توانسته‌اند مواد معدنی ایران را فرآوری و کالاهای صنعتی را به نام خود تولید کنند.

این درحالی است که ایران علی‌رغم داشتن منابع عظیم سنگ نما به دلیل نداشتن امکانات مناسب فرآوری از قافله جا مانده است؛ تا جایی که هنگام استخراج از معادن نیز این امر موجب شکسته شدن سنگ‌ها و بالارفتن هزینه تولید می‌شود.

همچنین در ترکیه جعبه‌های سنگ‌های فرآوری شده ایران به مارک‌ها و نشان این کشور تغییر می‌کند و به سایر نقاط جهان صادر می‌شود که این مساله باعث شده سود عظیمی از طریق ایران به جیب ترکیه برود.

به گفته حسین امیر یوسفی، رییس کانون سنگ ایران دستگاه‌های سنگبری فعلی کارخانجات عمری بیش از 15 سال دارند اما استاندارد مفید آن فقط 10 سال است در حالی که چنین ابزاری نمی‌تواند در بازار جهانی سنگ تزئینی محصولی رقابتی تولید کند.

با توجه به قابلیت ایران در تولید سنگ ساختمان انتظار حمایت بیشتری از سوی دولت برای ارتقای این صنعت وجود دارد؛ به طوری که حداقل سود بیشتری از این صنعت عاید کشور شود.

فروش املاک منطقه 7 تهران.. املاک تهران منطقه 7

خرید فروش آپارتمان در منطقه 7 تهران رهن ، اجاره آپارتمان، پیش فروش، خرید و فروش مغازه، فروش زمین، فروش کلنگی در منطقه 7 تهران، ارائه شده در ... لیست املاک منطقه 7 ...

لیست مشاورین املاک ». « مشاهده لیست مشاورین املاک به تفکیک منطقه و محله ». خدمات مسکن ... مشاورین املاک. منطقه 7. مشاهده لیست املاک · خدمات مسکن ...

فروش املاک سهروردی جنوبی.. فروش ملک در سهروردی در سایت املاک ملک یابی

فروش خانه در سبلان منطقه 7.. فروش آپارتمان در سبلان تهران

فروش ملک در خواجه نظام منطقه 7 تهران

خرید و فروش خانه  در میدان سپاه منطقه 7 تهران

خرید و فروش کارخانه. کارگاه. زمین. باغ و ویلا در آپادانا منطقه 7 تهران

فروش ملک و مستغلات در باغ صبا در منطقه 7 تهران

فروش املاک در سبلان شمالی

خرید و فروش آپارتمان در ترکمنستان

فروش آپارتمان در شریعتی

خرید و فروش ملک و مستغلات در سایت املاک ملک یابی melkyabi.ir